Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..den som tror han ser ser allt klart som örnen....kanske egentligen är blind...


movements

 

 

 

 

i vilket land

är jag nu

 

du

är helt säkert bland de grå bröderna

jag har sett dig där

med egna ögon

och många sanningar har jag också sett

om än inte alla

 

mina ekorrar klättrar så fort uppför den släta stammen

de kommer från samma

berg

på toppen möts de

en svart

en vit

den ena är den andras spegelbild

men vill det inte

för

sanningen har splittrats nu 

i trillioner skärvor

och vi kan inte längre se dess skärpa 

bilden är tom

 

med förbundna ögon

blinda

vakar vi i natten

 

känner

kallt mörker

 

endast inuti

brinner eldar lika hett och trotsigt som förut

motstånd kommer alltid finnas

anarki

även i samklang

och löften blir så svåra att bryta

 

måste

skära i levande kroppar 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-03 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bah bah...du blir bara bättre o bättre..en sann poet är du, underbart skrivet!
2009-06-08

  Aquarius
du är så bra, du är så bra...!!
2009-06-07

  peter markurth
det bästa jag enligt mig sett dig framföra här...
2009-06-04

  Mr Lindemann VIP
i landet inom dig finns det utrymme för att möta sig själv och ta tagi vänner som finns i andra delar av ditt väsen som när inre landskap och där ingen behöver ansöka om asyl i att vara

fattas bara
2009-06-03

  Hannadraken
Råkade posta innan jag skrivit klart...


Nästan en lite hinduisk tankegång här som du ger ett helt nytt språk. Gillar ekorrarna som kilar längs stammen.

och tomheten!
2009-06-03

  Hannadraken
Snyggt!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP