Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Givande

 

den som verkligen

ger av sig själv märker det

kanske inte ens




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-02 17:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
I sanning sagt - vackert formulerad senryu ....
2009-06-04

  Sturesdotter
Tänk om folk skulle våga göra det lite mer...ge av sig själva..vilken skillnad i världen!
2009-06-02

  Njord
Bra formulerad tanke!
2009-06-02

    ej medlem längre
fin senryu!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP