Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Förnuftet försvann i samma andetag som
Begäret besteg hennes kropp
vardagsgrånad ersätts av purrpurrfärgade fantasier
kroppskrater pulserar trånad
Skulden knackar på hennes axel och skriker till Lusten
att vika hädan
Lusten tungspetsglider till svar och slickar skulden ren
som lejongapar av häpnad




Fri vers av prima donna
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-03 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

prima donna