Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERLYST 2 (fyra evigheter senare)

En flicka
som lärt sig älska
har tappat bort sig själv
i någon annans hjärta!
han har fångat henne
och hon känner ingen smärta
Hon är ett barn
men plötsligt så mycket äldre
när hon känner hans doft
känner hans händer
Flickan har tappat bort sig själv
i kärleken
där är hon trygg
och hemma
hon har inte hittat sig själv
men hon vet
var henns hjärta finns.
och hjärtat är själen.




Fri vers av Karin E
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E