Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(forts på nr III)


Losers (IV)



Efter maten kunde Bengt inte låta bli att tänka på Gustav.

-Jag kan lika gärna slå honom en signal, tänkte han.



Staden låg stum och kall i den varma junikvällen.


S L U T




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 13:03



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
När jag gick i gymnasiet brukade jag kladda på mina böcker. En gång skrev jag "I'm a looser". Det är bara riktiga losers som stavar så fel. Och jag.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP