Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och aldrig kommer romantiken att dö





ty den återuppväcks av dina varma kyssar

blåser liv i det som en gång var dött

omfamnar livet och ger det mening

fyller det med värme och känsla



så låt mig svepas med

på kärleks vingar

visa mig världen

visa mig ditt ansikte



låt oss färdas på stormiga hav

där jag vilar tryggt i din famn

och när stormen rasat färdigt

ska vi vandra på solbelyst strand



och när sol gått ned och måne upp

ska vi se på stjärnorna på himlen

vi åker med Karlavagnen till en annan galax

och ser andra stjärnehimlar



när vi kommer hem

slumrar vi på solvarm blomsteräng

sömniga av blommors förföriska doft

famnande varandra i kärlekens hydda















Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-08 08:06



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Så oändligt vackert!!!
2016-04-25

  soligajag_1 VIP
Fanatstiskt vackert!!
Min lekamen blir så varm o het av
dessa ord ,kärleken är så het.
2015-08-16

  Ronny Berk
poesi som omfamnar livet !
2015-08-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-04-26

  Carola Bouvin
Den här texten behövde jag i dag, att bara härligt få sväva med i dina rader, underbart.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP