Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en sångtext till ett pianostycke jag skrev


Allt jag ser

Kärleken kan skada
Kärleken kan hela
Kärleken kan ta dig bortom tid och rum

Kärleken gör gott för dom som har haft ont och bränt sig
Kärleken är livets goda som kan ihjäl dig

Allt jag ser
Jag svär allt jag ser
Är glöd i dina ögon
Glöden efter mer




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 594 gånger
Publicerad 2004-06-11 13:24



Bookmark and Share


    MissSecret
här låten går jag och sjuner på jämnt. och det stämmer verkligen. och skadan käleken gör kan bara läkas av kärleken.
2004-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin