Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stundin ljúf með mér fyrstu skref til lukku er-u þér


Ljúf-ur

Ljúfar stundir leiði þig
alltaf litli stúfur
fyrstu skrefin fyrir mig
heilla sporin ljúfur.




Övriga genrer av hver
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 21:37



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
minner mig om islandshäst
Ridúm Hjurtúr
önskar jag
förstod språket bättre!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

hver