Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vackra!

Yrande i natten
du stilla vackra

Kom storm
lugna mitt stilla sinne

Lyft mig upp till gränslöst land

Virvlande i mitt inre
visa mig din energi

Känn, dofta, upplev.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-04 07:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl poetat!
2009-06-10

  Suzy med punkterna
Otroligt diktande
2009-06-04

  anits VIP
Underbar vacker poesi....
2009-06-04

  Junitvillingen
Din underbara poesi sprider sig som den mest sagolika doft och lämnar spår i mitt inre...TACK för helt underbar läsning denna torsdagmorgon. * kram *
2009-06-04

  Sturesdotter
Känn doft upplev
ibland förnimmer jag dofter när jag läser dina dikter....
förmedlar hur livet är; att fångas!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin