Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats lag

Ingenting är heligt
gränserna är flytande

Barn i sexiga bikinis
allt är tillåtet
men ändå inte

Hjärtat skiljer på rätt och fel
men det gäller
att vara anpassningsbar

Vad är kvar
som är onormalt
när allt är normalt


Rätt blir fel
och fel blir rätt

Och att lyssna
på hjärtat
ligger inte rätt
i tiden




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-04 19:28



Bookmark and Share


  Aida*
Och att lyssna
på hjärtat
ligger inte rätt
i tiden


Ingenting ligger rätt i tiden förutom hjärtat.
För när någonting är förevigt liksom tiden,
kan bara någonting liksom hjärtat ge den ett värde.

Prisa därför hjärtat, i tid och otid.

/ Aida*
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP