Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller illusion

 

utan drömmar

dör vi sägs det

 

illusioner sägs

hindra drömmarnas fyllda hopp

 

drömmar som aldrig

uppfyllts blir inte

bitterhet men

 

brustna illusioner

blir lätt

cynism




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-04 21:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stor livsinsikt
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Slutet talar stort
2009-06-04

  Sturesdotter
Små futtiga rader...kan tyckas vi d en första anblick
vid den andra ....då ser man livsinsikten

som vanligt, väl utformad, genomtänkt text
dina ord stannar alltid kvar
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP