Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta viskningar!

Toner lätt hörbart
som viskningar

Insikt om allt som finns
Ser du fröet ?

Ser du världen på nytt ?

Det finns inga ord
när vi varit frånvarande

Allt har en mening...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-05 08:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Viskningarna har ofta större insikt än skriken.
Mycket fin poesi.
2009-06-05

  anits VIP
Mycket vackert om att hitta tillbaka
och meningen med livet
2009-06-05

    leelee
När man kommer tillbaka till livet...så underbart det är.
2009-06-05

  Junitvillingen
Åhh, din underbara dikt är en njutning - en djup & innerlig sådan! Jag tackar för vacker morgonläsning och viskar: allt har en mening vännen:-)
2009-06-05

  Sturesdotter
tror som diktjaget - allt har en mening
ibland ser man det först efteråt
men det gäller att lyssna efter viskningarna
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin