Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik kan vara

 

så går tiden

minuterna tickar

dagar veckor år

snabbare går

 

ett efter ett av

hälsotecknen

försämras så

vad kan finnas kvar

 

lev så länge du gör det är det

stående receptet - lättare sagt

 

begränsningarnas tid

har kommit men musiken

finns kvar att

njuta av

 

tonernas virvlande

är som

fjärilars lekande

flykt en sommardag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-05 17:20



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så undebart vackert skrivet om en av det egna livets naturmediciner - musiken - endorfinerna som frigörs - underverk som musik kan göra - rysningar som vacker musik kan ge, och framkalla tårar i glädje .....
2009-06-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Musik ger oss så mycket av känslor, minnen, glädje och ibland sorg. Men först och främst fyller den oss med så mycket härligt!
2009-06-06

  Ilona _L
Musiken speglar hela vårt känsloliv!


tonernas virvlande är som fjärilars lekande flykt en sommardag


VACKERT!
2009-06-05

  * Ammi *
musik är som balsam, finns nåt för varje sinnesstämning

vackert!
2009-06-05

  Sturesdotter
Just nu; musik, kaffe och en vacker, ömsint dikt= skänker mig den ro jag behöver...

(fint nytt profilfoto; ser dina klurighet i ögonen...)
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP