Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör tråd

 

mitt i styrkan

syns den

sköraste tråden

av dem alla

den som kan

brista i vilket

ögonblick

som helst

 

och som också gör det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-05 17:45



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En skör och vacker text ...
2011-04-22

  Eaglemountains VIP
"Kedjan är aldrig starkare än den svagaste länken"

Men denna tråd, denna länk brister till slut, liksom allt som blivit skört. Oavsett om det är gjort av stål eller om det gäller ett människoliv, så kan det kortas av te x sjukdom, och då blir vi sköra som den svagaste länken, den sköraste tråden, och brister till slut
2009-06-09

  Hans Christian
En av dina bästa, älskar slutraden.
2009-06-05

  Sturesdotter
Skör text också
men trådar; ibland finns björntrådar...
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP