Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sirius


I en månlös natt

Då bara Sirius lyser

Den skänker mig en skör skugga

Jag böjer mig ned för ge den mitt ljus

Den kurar ihop sig och blir tydligare

Jag sträcker mig fram och smeker den ömt

Den svara på samma sätt

Jag känner stolta slag

Jag tänker, jag ska hand om dig bättre.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 00:20



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Fint, ta hand om dig.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar