Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är jag


Jag har jagat dig länge nu

Du sitter aldrig ned en sekund

Du ser alltid till att ha kalendern fulltecknad

Du är så bereoend av alltid vara till andra lags

Du hjälper alla men aldrig mig

Du glömmer att jag också behöver kärlek

Du tänker aldrig på mig

Du tror du sliter för att få ro

Du söker bekräftelse i prestationen

Du hittar aldrig det du jagar efter

för du är jag.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 00:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar den ! Jättebra! :)
2011-01-17

  shirin
usch dedär känner jag igen... man måste våga ta tid för sig själv någon gång också.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar