Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapeter


Tapeter har ingen prestige

De struntar i vilken skit du hänger upp på dess vägg




Fri vers av Popcorntankar
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-06 00:53



Bookmark and Share


  stella
Jag vill ändå inte va en tapet längre...haha...
2009-06-13

  Junitvillingen
Här får du mig att tokskratta ju!! Du är dessutom tokbra på att få till snärtiga texter - VÄLKOMMEN till denna skrivarsajt förresten:-)
2009-06-12

  sulimaa
Hahahahah klockrent!! :D
2009-06-07

  Sturesdotter
*applåd*

*ler stort* helt rätt!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar