Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nål


Om ord är runt mjuka

när kärlek blir en cirkel

själen fylls som en ballong

Ge mig då inte din nål






Fri vers av Popcorntankar
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 01:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Söt...och samtidigt så sann!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar