Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i varandets mitt


Endast

Den gamle av dagen..
Han som går bak raderna..
Han vars röst anas i vindarna..

Vid brunnen..
Under det mäktiga trädet..
Där alla dessa trådar går ihop..

Han sitter..
Han väntar..
Han vilar i nuet..

Ingen tid..
Inget rum..
Ingen tolkning..

Endast den store anden..




Fri vers av Tjärkat
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-06 07:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin bild man ser framför sig här. Mycket fin text!
2009-06-16

    Lena Nilsson
Ser bilden framför mig... meditativt!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat