Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Inuti mig

din stumma stämma

i mitt bröst

väser

klagar

andas min tröst




Fri vers av Amirella
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-09-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella