Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dubbel glädje...


konvaljhaiku


doftande klockspel
som nedsänkt himmelsvaka

liljekonvaljer


....


knippvis förlorad
slokar parfymen sin grav

vårvasens öde




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-07 08:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dels enligt formalia för haiku, dels väl formulerat... doftar språket och bubblar glädjen...
2009-06-09

    Melona
fyndigt
och fint

precis som brukligt från din penna.
det doftar om dina ord
som också bär färg
av vitt och grönt
som dessutom porlar.
2009-06-07

  Carola Zettergren
Mycket vackert om en mycket vacker blomma!
2009-06-07

    Annika J
Finns det någon blomma som skapat så mycken poesi som konvaljen?
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder