Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Södra Spanien

En uttorkad flodbädd
Minns du vattnets mjuka vågor mot din kropp
Hur det flöt lugnt och stilla
Eller häftigt skummande på sin väg till havet

Nu ligger du där gulbrun blottad med taggiga buskar kring

Du täcks av skräp men en solig morgon vandrar vi på dig upp i bergen

Vi stannar upp sitter med en vattenflaska och anar havet
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 317 gånger
Publicerad 2009-06-07 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia