Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte, tror jag

Min bror hälsade på igår
med två av sina barn
patrik 18 med nytt körkort
hjälper honom med att fixa hans bil
tagit hela maj
Viggo 5 år
sitter i sin pappas knä
öppnar sin lördagsgodispåse
och säger:
-Det här är livet:)
han ler lyckligt och njuter totalt
av sin lilla godispåse.
-Vill du smaka? Fajboj joger?
mitt i sin lycka så delar han gärna med sig.
Jag tänker att, hur enkelt är det inte att vara fem år,
under bra förhållande,lägger jag till...
Önskar ibland att jag hade 5åringens enkla prspektiv på tillvaron.
Det är då jag tänker:
-Jag vill inte, tror jag... vara vuxen...




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-07 10:39



Bookmark and Share


  SurtantZ
inte jag heller vill

tror jag..

*smygklapparhändernasåingenvaknar*
2009-06-11

  Maria Natasja
Bra....
Sista raden känns i bröstet!
2009-06-10

  Ilona _L
Tänkvärd text!

Så där känner jag också rätt ofta...
Har en ljuvlig fyraårigt barnbarn och tycker att hon har ett perspektiv på tillvaron som jag inte vill vara utan! Men som Lili skrev så kan vi ju ha alla åldrar inom oss och det är ju rätt coolt!
2009-06-07

  Lili Samuelsson VIP
och jag tänker att måste man vara vuxen, även om man förväntas vara det och vad är vuxen
man kan väl betala räkningarna och laga mat samtidigt som man leker att man är ett troll som äter glass och sölar ner klänninen med jordgubbssmak, för sedan kan man ju tvätta den i 40 grader,som en vuxen
tack för denna text som spann loss i min hjärna
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan