Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

Solen går sakta ner vid horisonten
Fåglarna kvittrar i träden

Bredvid mig på stranden sitter en underbar person
En flicka, vacker som en ängel

Med ögon som gnistrar likt snön i solsken
Och ett hjärta som får mig att älska

Din närhet gör mig lugn,
Och dina händer gör mig lycklig




Fri vers av zyz
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-06-07 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz