Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just här

bunden att röra sig just här

rädd;
att gatorna
ska vara ett tillhåll
för de onda

kanske är det mig
hon avser gömma sig för;
ett ansikte, en skräck,
hon omsorgsfullt döljer

just här




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon