Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU

Även jag röstade NEJ i EU-omröstningen. Tyckte också att det verkade lönsam reträttplats för uttjänta politiker.  Men nu är vi där.  Att jag pinar mig till vallokalen i ur och skur beror på att jag minns hur hårt det satt innan vi fick allmän rösträtt.  Om jag inte röstar och massor av andra inte heller röstar,  curlingsopar vi för typer som Robert Mugabe.  Man MÅSTE rösta!  Vad skall man då rösta på?  Jo, man gör som jag:  skriver ned samtliga partier på en lista och stryker de man inte vill rösta på. Så småningom återstår endast ett parti. Det röstar jag på.

 




Övriga genrer av Rune Thorsell
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 18:25



Bookmark and Share


  aol
jag gjorde som du gillar inte eu
2009-06-15

  Miss Mod
Är också motståndare, till det mesta, faktiskt.
2009-06-08

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag är också EU-motståndare i grunden, men jag tänker ungefär som du... och det borde fler göra, tycker jag.
2009-06-07

  © anakreon VIP
Jag gjorde som du men när jag strukit färdigt fanns ingen kvar!
Carl-Erik
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell