Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat:
"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter."
/Michel de Montaigne




En dag...

En dag ska jag bara resa mig upp
Och börja springa så fort benen bär
Bara springa långt bort härifrån
Bort ifrån alla sorger och besvär

Inget kan då få mig att vända
Nej, inget ska få hindra mig mer
Jag ska springa så länga jag orkar
Ja, jag ska springa till jag faller död ner

Jag kommer säkert att sakna och längta
tillbaka till alla sorger och besvär
Men jag kommer aldrig komma tillbaka
För jag har aldrig hört hemma här




Fri vers av Johnny Joe
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 22:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
att springa
bära iväg
ifrån ett liv
som inte var rätt

man får j-t starka ben..

fin dikt
2009-06-27

  DragonLord
Väldigt fin och igenkännande
2009-06-08

  Losnall
Det kanske det jag gör ändå, när jag åker på ett utbytesår till Nya Zeeland.
2009-06-08

  Aquarius
gillar den här så!! känner igen mig lite och tänker på filmen jag älskar, run forrest, run!
2009-06-07

  ßluie VIP
Jag har sedan länge närt en tanke... När jag tröttnar kommer jag inte att drastiskt ta livet av mig... kommer att gå walkabout, var så säker. Fin text, fin rytm. Inte så originell, känns pop typ han från Halmstad... men fin! Tack.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe