Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkret existens


Med fingrar

i jorden


och öppna ögon

för detaljer


börjar resan

från frågor

till svar




Fri vers av livsdans
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 13:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I svaret jag ser delar av frågan som ställts
hoppar in i delar av ljus om ett liv i sus och dus
vad blir fårgor om den tid som flytt
ifall svaret är som förbytt?
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans