Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelande tungor

 

söta

tungor slickar 

i sig dina fagra ord

lena

som läckra bakverk

 

slickar

dig sedan medhårs

renhjärtade rentvättat naiva

 

vet

ju inte

att orden kommer från

spelande kluven tunga

sockrade söta med

förlamande gift

som äter sig in i själen

och

får allt att låta

 

så santsåsantsåsantsåsantsåsantsåsant så sant

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-09 21:23



Bookmark and Share


  papessa
jodå så sant så sant, det finns fler än vi tror .....men man får akta sig.....man kan råka illa ut...
2009-08-26

  Kim VIP
Ja slutet känns bekant, konstigt nog!
2009-06-18

    ej medlem längre
Ja förädiskt farliga är de kluvna tungorna... särskilt de sockrade.
2009-06-18

  Suzy med punkterna
Ruskigt bra!!!
2009-06-09

    ej medlem längre
Ja..riktigt sagt, kunde inte ha sagt det bättre själv! bra o starkt skrivet!
2009-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Manipulativa människor kan vara väldigt sötsliskiga.
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP