Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Area


Drömma sig bort i tvåsam dröm

Drömma om vinkeln

mellan längd och bredd

Det där fästet

Glömma min egen ändlösa linje

Glömma tyngden

av kuben




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP