Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vind

 

 

tiden är knapp

 

och jag har väntat

så länge

varje gång uppskov

i sista stund

 

vinden har vänt nu

 

jag har bränt ner mitt hus

och dödat haren

mina vågor rullar tunga

 

utan farväl

låter jag mina skepp segla

 

låter mina duvor flyga

mina vargar löpa fritt

 

tiden är knapp

mörker faller

och det är långt

långt till

hamn

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-09 18:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt skrivet
2009-06-20

  issac.a.m
det här var riktigt bra poesi,helt underbart
2009-06-09

  lyckeli
suger i mig, inandas
lugnet i dina rader


sorgsam, ett farväl,
stark
men för mig
med ett konstaterande lugn
2009-06-09

  KristinaE
.. härlig att läsa med innehåll som där livets mångfald kan läsas in.
miljön, kärleken etc etc 'tiden är knapp' som en vind!
2009-06-09

    ej medlem längre
En "kraftfull" text.. Om det stora uppbrottet... Beslutsamhet.. villighet att lämna bakom sig... Kommer att tänka på "The last farewell" av Roger Whittaker...
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP