Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsgud

Han steg upp från havet med soluppgången i sitt hår
I sand av salt planterade sina spår
lät säden skölja över sand och dy
sirenbesjungen när morgon gry

I vågors slickande stenars form
I tunga himlar av fullstor storm
Han steg ned i djupet med solnedgången i sitt hår
över havets härskare ingen rår






Fri vers av prima donna
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-10 00:41



Bookmark and Share


  Amoriel
wow, den talade verkligen =)
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

prima donna