Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Då, när dag och natt aldrig byter skepnad ska vi mötas
När älvor dansar dimma i spåren där vi går
och lommen sjunger sorgsen sång
och gäddan ini vassen slår

Myggen de hörs ina, det hör ju också till
vi doftar utav åkerbär som vi har trätt uppå strå
när dag och natt bär ljus ska vi mötas
och dallrar tiden, stilla stå









Fri vers av prima donna
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-10 07:53



Bookmark and Share


  sotvinge
Känner mer än vad orden kan beskriva
Kort sagt:vackert

Tack:)
2009-06-11

  Ronny Berk
vacker naturlyrik med älvadanser och sorgesensånger, förmedlar mej den poesin en ton av vemod inför mötet som...
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

prima donna