Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är borta jag är kvar

Vi har funnits tillsammans
i många, många år

Nu är du borta
men jag finns kvar

Lilla barnet, unga kvinnan, hustrun,
mamman, mormodern, gamla gumman

Du är borta jag är kvar
Var är du?

Du gick iväg en morgon
du gick tillsammans med någon
från hemtjänsten
du gick iväg, fot framför fot
du kom inte tillbaka

Var är du?
När kommer du hem?

Du är borta jag är kvar
väntar...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-10 10:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Hemtjänsten?
Allvarligt?

Ja, ibland kan personalen där inte ha rätt arbetsbeskrivning så, vad de bör göra och inte
ta med sig en person

inte bra
2009-06-10

  Halv
Stark text. Det är ett helvete att vänta och inget veta.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP