Akrylbild o foto: Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild o foto: Ulla


Vägen går uppåt

 

jag vänder

och vrider på

min nyss målade

spontant

tillverkade bild

och hur jag än

vrider den så

går vägen

uppåt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-10 12:41



Bookmark and Share


  jardan
kanske är det som din vackra bild att hur vi än vrider och vänder så går det uppåt
2009-06-10

  Ronny Berk
uppåtgående vägar strävar mot vidgade vyer, god symbolik och fin komposition, den tavlan...
2009-06-10

  Suzy med punkterna
Precis som det sig bör!
Vacker bild och målning till en bra text.
2009-06-10

  Sturesdotter
Måla EXAKT så !!!

fin text till en vacker tavla!

(o denna tulta på fotot; henne skulle jag vilja pussa ihjäl)!!!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP