Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och påverkad





Jag drar mig undan
verkligheten
för en stund

mina hjärtesår
måste få läka


i sagovärlden




Fri vers av Mäkitalo
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-10 17:18



Bookmark and Share


  Popcorntankar
är där fortfarande, opåverkad. Vackert.
2009-06-13

    Nicklas VIP
Känner verkligen igen mig själv i dina ord.

Riktigt fint.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo