Bild Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Ulla


Min fantastiska hund

 

nyss ätit

nyss varit ute

inget felas

men

hon kommer

till mig och kelar

tigger och smeker mig

med sina varma ögon

jag undrar

vad som är på tok

det är inget på tok

 

det är kärlek




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-10 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
A guardian
of being
2009-06-10

  * Ammi *
våra bästa vänner, visst! villkorslös kärlek ...
2009-06-10

  Sturesdotter
åh....ja, visst är det ljuvligt
hundar är nästan bättre än...du vet...
2009-06-10

    Stella Stol
så väl jag känner igen..
underbart beskrivet
undran och förundran
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP