Akrybilden och fotot är mina egna" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrybilden och fotot är mina egna


Den där tråden

 

livets

sköra tråd

som så lätt

så oförutsägbart

brister

 

finner

vänskapstråden

utav guld

metallen som

håller

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-10 23:02



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Denna text berör

kommer från ett diktjag med guldhjärta
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP