Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Niklas student examen 10/6 -09


Studentens lyckliga dagar...

Och så står vi så här, musiken spelas
högt stämningen är på topp.
Anhöriga står med plakat på små barn...
som nu blivit stora.
Den ene klassen efter den andre kommer
utspringandes... jublande unga män och
kvinnor med kostymer... klänningar och mössor,
som sprudlande kalvar på grönbete.
Och så äntligen kommer du, och jag tror mitt
hjärta skall spricka av överväldigande lycka.
Jag kan inte förstå hur så mycket känslor kan
bubbla upp till ytan på en och samma gång.
Tårarna rinner och jag är euforisk av lycka.
Liten har blivit stor, som en revy passerar din
barndom och det går så upp för mig att du nu är
lika gammal som jag var när jag väntade dig.
Min älskade gosse som nu har blivit en ung man.

Livet har verkligen sina ljusa stunder.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 788 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 09:31



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Så fint och fantastiskt berättat, tack för att du delar med dig av din känsla!
Och GRATTIS!!!
2013-03-03

  Sturesdotter
*ryser*
jag vet....vilka känslor man fick uppleva!
2009-06-14

    zilla
God morgon systerdotra!

Oj,vad fint du skrivit om din älskade Niklas, tårarna rann som floder när jag läste det!! Han är underbart vacker din Niklas, någon att vara mycket stolt över... En vacker mamma en vacker son!

Varma Kramar! Mostra
2009-06-13

  Eaglemountains VIP
Och jag tillägger ju ett GRATTIS också!!!
2009-06-12

  Eaglemountains VIP
Du får med denna text mig att minnas min dotters studentexamen. Hennes min när hon så plakatet, den bild jag tagit av henne när hon var liten, och före det, när min blick mötte hennes, forsade tårarna, man uppfylls av något som är oförklarligt. Jag kunde inte prata. Det var fantastiskt!

"Sjungom studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår ......"

Tack för denna fina text som väckte minnen!
2009-06-12

    ej medlem längre
ja verkligen vackert (:
grattis
2009-06-11

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet och grattis grattis från mig!
2009-06-11

  issac.a.m
vackert skrivet...

Grattis ...
2009-06-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh så gott att se
den, som er en kram
kunde ge, men sånt kan
ju i etern ske, tack för att
vi fick vara me´! Stor kram!
***********************
2009-06-11

  Öknens Ros VIP
ja, det är otroligt vad fort tiden går ibland...
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin