Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magin

Vi vandrar hand i hand längs stranden
Våra blickar möts och våra hjärtan brinner

Brinner av åtrå till varandra
Vi stannar och tittar varandra djup i ögonen

Våra händer börjar utforska våra kroppar
Och våra läppar möts i en passionerad kyss

Ångan från vårt möte stiger upp i luften
Och vi lägger oss ner på sanden

Solen går ner under horisonten
Och den natten upplever vi magin

Magin som bara finns i kärleken




Fri vers av zyz
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz