Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelhål till verklighet

hon rörde sig på det sättet
flickor rör sig
när de tagit för mycket stryk
av nödvändighetens allt
det var effektivt och smärtsamt
framför allt att se på
hon såg på mig
som om hon ville ha mig
jag blev generad
och låtsades läsa




Fri vers av Furious Stylez
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 23:15



Bookmark and Share


  Slagord
Hahaha! Fyfan vad fint x)
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez