Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjespridare

Förstenad på ett vardagsrumsgolv

Sotsvärta i allt det myllrande vita. Som moln

passerar kvällen oss förbi,

snabbt

och det finns ingen handling som får

det ogjorda att bli

en del av minnet,

ett foto i ditt album

att visa upp.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon