Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par ord

1,2,3 jag räknar, 1,2,3 ni springer, existerar ni tillsamans med mig?
Är det en saga jag ser, är den blå färgen på din halsduk något talande?
Är den vita snön under våra fötter något vi kan rå för?

Titta upp emot solen, titta ner, titta åt sidan, titta inåt i dig själv.
Låt dig inte bli lurad, låt inte verkligheten tappa greppet om dig, håll i dig.
Lyssna på ljuden, mullret som vi kallar konversationer. känn doften av välmående, grillad korv, för lite syre, kan inte andas, måste ut, ut, ut






Fri vers av Rasmus Ström
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström