Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En scen

Nakna och dränkta av blod låg dem på det iskalla ekgolvet.

Glassplitter, solblekta foton och en halv flaska rött vin

Morgonsolen klev in genom fönstret, reflekterades i glaset

På gramofonen spelades ljuva toner i dur, här doftade kärlek


På gatan utanför hördes sirener, klockan var tre minuter över åtta




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström