Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens sanna låga!

Kärlekens sanna låga

Lyssna en kort sekund
känn lågan brinna i ditt hjärta

En tyst minut
för dig, för mig
för alla...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-12 06:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra tankar
2009-06-12

  Sturesdotter
En tyst minut..o lyssna på andetag...andas andas....sakta...och känna livet
2009-06-12

  Suzy med punkterna
Rader som fick mig att stanna upp en liten stund.
Mycket fint, tack!
2009-06-12

    Lindizz
Att ta sig tid, att känna efter och lyssna till hjärtat. Mycket fina rader.
2009-06-12

  Junitvillingen
Den lågan vill vi nog alla känna djupt i vårt inre...och inte bara en kort minut, utan många långa minuter...Men dock bättre med 60 sekunder av denna fantastiska känsla/upplevelse än inget alls.
Jättefint skrivet vännen. * gillar *
2009-06-12

    leelee
Ja...viktigt att ta sig tid och se efter att den fortfarande lever...
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin