Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Framtid

 

trots att jag ej är

säker på dess existens

räds jag framtiden




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-12 08:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Räds ej

jag e bredvid
2009-06-12

  peter markurth
bra, jo på existensen kan du vara säker, men ej om du ingår i nuvarande form...

men tiden kanske upphör som einstein trodde...

talar du om detta?
2009-06-12

  * Ammi *
framtiden finns där vare sig vi vill eller inte .. liksom dåtiden
2009-06-12

  Eva Langrath VIP
Vacker just så som det kan vara när man måste gå men inte vet vart.
2009-06-12

  Teresia Ridell
Just det okända vi räds som mest.. Framtiden kommer men med vad..o för vem..?
2009-06-12

    sunnanvind
Framtiden...vet vi inget om, och vi kan nog alla känna en liten rädsla..men hoppet på en ljus framtid gör klivet in lite modigare!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP