Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en så speciell känsla att åka bil i dimma


Moln med markkontakt

Moln med markkontakt

världen förvandlas till här

vi bär den med oss




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-09-26 17:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja absolut en speciell känsla..och den får du fram den så snyggt också!!!
2008-10-01

  The Stargazer
Vilket fint uttryck för dimma, "Moln med markkontakt". Det är ju perfekt som titel också men kanske lite tråkigt att avslöja en tredjedel av dikten i förväg. Hmm. Men jag har tyvärr inget bättre förslag. Det var iallafall en underbar haiku!
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado