Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Mördarsniglar

 

slemmiga och feta

krälar de långsamt

äter upp varandra

om de kommer åt

 

döda döda

säger många

men jag ruskar

på huvudet

 

en dag

förgör dig sig

säkert själva

och det är en

 

större konst

att låta bli än

att ta dem

av daga




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 23:30



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Denna text kan symbolisera annat också, ha flera betydelser .....
Fint formulerat!
2009-06-14

  Sturesdotter
Att inte döda andra; tänk om alla levde så

och att inte döda andras känslor, även det är en konst för många

(fast mördarsniglar, de är ett gissel - här i trakten har de tagit över allt, de vanliga svarta har inte en chans..)
2009-06-13

  * Ammi *
man måste döda dem, de tar över trädgården annars, burkar nergrävda i marken med öl i är ett bra tips
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP