Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer våra barn att se luckorna där man vänder världsutvecklingen till en bättre värld?


Positiva ögon

I en syn fick jag se

en generation

som en arme

deras ögon log

var dom drog fram

allt det onda dog

dom hade aldrig lärt sej att skåda

det som andra kan skada

sunda värderingar och sunt förnuft

fyllde hela deras luft

vapnet var kärlek till sin nästa

deras föräldrar hade pekat på det bästa



vilken generation var deras föräldrar?

vi?







Övriga genrer av Water VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-13 13:47



Bookmark and Share


  livsdans
Snyggt! Vi har ett val!
2009-06-22

  Gunsan
jaaaa
våra barn kommer att vara friare
och klokare än vi har varit
2009-06-20

  sulimaa
Måtte det besannas det du skriver min vän...stora tankar ...storartat uttryckt!
2009-06-14

  Desire'e
tack för att du delade med dig av det du såg ..särskiltidag behövde jag dessa ord i din dikt
kram
2009-06-13

  walborg
Åh så bra!! Sunda Värderingar, Sunt Förnuft och Förmåga att Älska sin Nästa! Det är vad vi önskar nästa generation!!!
2009-06-13

  noname_realmind
..."vapnet var kärlek"... vilken upplyftande syn du förmedlar i denna text! *gillas*
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP