Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Lilla mamma

 

Imorgon är det

mammas dödsdag

och jag har ännu

inte fattat att jag

ingen mamma har

 

varje dag är hennes dag

för att jag

tänker på henne

i två år har jag funnits

utan henne

 

men nog

hör jag

hennes oro

och

förmaningar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 23:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så svårt att vänja sig vid att någon man varit så sammanlänkad med, går bort.

Igår fyllde min lillkille 6år. Första gången som inte delades med hans far. Saknar de där minnena man har ihop. Minns du..när han föddes.. första steget..den gången...då... Många minnen får bäras ensam... tungt.


KRAMAR/Teresia
2009-06-15

  Sturesdotter
Ja, rösten hörs även för mig; mamma och hennes varma blick.
2009-06-14

    ej medlem längre
Mm, så fint. Och vilken fin bild. Ja, i huvet finns de alltid kvar, de älskade. Minnena kan ingen ta ifrån en.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP